Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hol találkozhatsz velem és/vagy a Mamasi termékekkel?

I. Személyesen évente több alkalommal találkozhatsz velem a Pici Piacon, ami a legmenőbb hazai baba-mama vásár!

Ilyenkor mindig sok-sok termékkel készülök és megnézhetitek, megfogdoshatjátok a termékeket és persze minden felmerülő kérdésetekre tudok válaszolni. :) Fontos azonban tudnotok, hogy nem minden Pici Piacra tudok menni, így érdemes a piac előtt megnézni a kiállítók listáját, amit a Pici Piac hivatalos honlapján találtok, minden egyéb infóval együtt. (https://www.babyberry.hu/picipiac)

II. Viszonteladóink:

1. Babakirályság: 

"2022. novemberében indítottuk el kis családi vállalkozásunkat, aminek alapkoncepciója szorosan összekapcsolódik kisfiúnk mindennapjaival. Mint minden szülő, így mi is úgy gondoltuk, hogy élete első pillanatától a legjobb minőségű és leghasznosabb dolgokat érdemli meg gyermekünk. Elmondható, hogy bármit vettünk neki, mindent alapos kutatás előzött meg, nem sajnálva időt, energiát rá. Természetesen voltak ennek ellenére is tévedéseink, de mindenből levontunk a megfelelő tanulságot és ennek megfelelően építgetjük mai napig webshopunkat. Ezekkel a tapasztalásokkal szeretnénk segíteni más szülőket, megkímélve őket rengeteg nehézségtől.
A nálunk megtalálható termékek olyan gyártóktól származnak, amelyeket mi, vagy szűk családunk tagjai kipróbáltak már és valóban hasznosak, megfelelő minőségűek gyermekünk számára. Így találtuk meg a Mamasi termékeket is. :) "

Szívből ajánlom a Babakirályság webshopot, ahol rengeteg, magas minőségű termék közül tudtok válogatni. Gyertek és nézzétek meg: https://babakiralysag.hu/

2. Ella & Dan:

"Történetünk a várandóságom alatt kezdődött, amikor kiságyat kerestünk gyermekünk leendő szobájába. Természetesen mi is a legjobb megoldást kerestük gyermekünk és saját magunk számára is. Válogatás közben a következő szempontok voltak a legfontosabbak: legyen kényelmes, praktikus, egészség szempontjából a legjobb, szép és különleges is, persze mind ezt a lehető legjobb áron.

Hosszas nézelődés után sem találtunk olyat, ami elnyerte volna tetszésünket. Ekkor fogalmazódott meg bennünk a saját márka gondolta és ez volt az első lépés a megvalósítás felé. Úgy gondoltuk, ha megtaláljuk a megfelelő gyártókat, olyan kollekciót hozunk létre, amilyet mi is szívesen használnánk. 

Szerencsére még a mi Kincsünk érkezése előtt rátaláltunk arra, amit kerestünk. Az első célt elérve, hogy a számunkra tökéletes kiságy a szobánkban várja kisbabánkat, már nagyon boldogok voltunk! 

Miután kitapasztaltuk sokrétű alkalmazását a kiságyunknak és megláttuk a csodaszép anyagok és minták adta lehetőségeket, már biztosak voltunk benne, hogy ezt szeretnénk másokkal is megosztani! Így indítottuk útjára családi projektünket az Ella & Dan márkát. Ebben mindannyian részt vettünk és természetesen Dan végig inspirált minket.

Reméljük elnyeri tetszéseteket az Ella & Dan ágyak egyike és teljessé teszitek a varázslatos összképet textil termékeinkkel. 

Ella & Dan - A mi babáinknak a legjobbat! - Ezt a mottót azért választottuk, mert szeretnénk a legjobbat nyújtani minden kisbabának és szüleiknek! Ahogyan Neked és gyermekednek is! "

https://ellaanddan.hu/

Az oldal tetejére