Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MAMASI Babafészek

Még nem tudtad eldönteni, hogy melyik számotokra a legjobb babafészek, vagy hogy egyáltalán kell-e?

Még nem tudtad eldönteni, hogy melyik számotokra a legjobb babafészek, vagy hogy egyáltalán kell-e? Olvass tovább, hátha tudok néhány támpontot adni. 

A babafészek már az első pillanattól kezdve biztonságérzetet nyújt a babák számára, hiszen a pocakban eltöltött 9 hónap mindenhol körülölelő érzetére emlékezteti őket. Emiatt egy babafészekkel nagyon sokat segíthetsz nekik abban, hogy biztonságban, békésen alhassanak. 

A babafészkeket használhatod a kiságyban, a kanapén, az ágyatokban, de az utazás során is nagyon praktikus, hiszen a már megszokott helyen alhat gyermeked, ha magatokkal viszitek a babafészket.

Amikor a MAMASI babafészkeket terveztük, elsődleges szempont a biztonság volt. Emiatt, a mi babafészkeink légzésfigyelővel is használhatók. 

A fészek alján egy cipzárt találtok, ahol kivehetitek a habszivacs matracot, hogy könnyebb legyen a mosás. Az oldalában antiallergén, hangtalan töltet van, ami jól szellőzik. A fekvőfelület pedig minden esetben 100% pamut anyagból készül.

A külső méret 90x50 cm és a láb felé eső résznél ki is lehet nyitni, így gyakorlatilag addig használhatjátok a babafészket, amíg a kiságyban alszik babátok, nem fogja kinőni 4-5 hónapos korban. 

Nálunk minden termék Oeko-Tex Standard 100 anyagból készül, mely minősítés garantálja, hogy a termékek biztonságosak, bőrbarátak és nem tartalmaznak ártalmas anyagokat. Emellett büszkék vagyunk arra, hogy minden termékünk hazai tervezésű és gyártású, kiváló minőségű babakelengye.

Az oldal tetejére