Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért szeretik a babák a pólyát?

Miért szeretik a babák a pólyát?
A pólya hasonló érzetet biztosít a kisbabádnak, mintha még mindig az anyaméhben lenne, ezzel segíti őt a külvilághoz való alkalmazkodásban, megszokásban.

A pólya hasonló érzetet biztosít a kisbabádnak, mintha még mindig az anyaméhben lenne, ezzel segíti őt a külvilághoz való alkalmazkodásban, megszokásban. A körülölelő meleg érzetet imádják a babák, megnyugtatja őket, így a pólya nagy segítség lehet a mindennapok során. 

A pólyának ezen felül van egy olyan előnye is, hogy könnyebb lehet pólyában megfogni az újszülött csecsemőt, így különösen jól jöhet akkor is, ha babalátogatók érkeznek és kézről kézre jár a kisbaba. így nem kell aggódnod, hogy jól fogják-e őt.

A mai, modern pólyákat már nem kell olyan szorosan a baba köré tekerni, így nagyobb mozgásteret biztosít számára. Ahhoz, hogy ezeket a pólyákat használni tudd, nem kell különféle technikákat elsajátítanod. Egyszerűen csak terítsd ki a pólyát, tedd a kisbabád a pólyára úgy, hogy a buksija az egyik sarkára kerüljön, ezek után csak be kell hajtani a pólya többi oldalát. A széleket rögzítheted a tépőzárral, de akár még a megkötővel is átkötheted lazán. Ha éppen nincs szükségetek a pólyára, akkor takarónak vagy babaszőnyegnek is használhatjátok.

A Mamasi pólyák a legjobb minőségű pamut anyagból készülnek, belül antiallergén, jól szellőző töltettel.

A pólyák tehát nem csak gyönyörűek, hanem segítik a kisbabád beilleszkedését a külvilágba, hozzájárul a pihentető alvásához, és abban is segítség lehet, hogy kényelmesebben lehessen a babát kézben tartani.

Az oldal tetejére